Dina banners precis som du vill ha dom

Vi på Daisy Display gör dina banners precis som du vill ha dom. Det spelar ingen roll om det är enkla, avancerade, många, video, interaktiva eller ett spel. Hos oss är alla banners lika viktiga och vi gillar att lyckas tillsammans med dig.

Våra utvecklare programmerar dina banners direkt i HTML5, CSS3 och Javascript vilket ger exakt kontroll över hela processen. Detta ger möjligheter och en valfrihet som inga automatiserade verktyg kan ge dig. Specialanpassat ut i fingerspetsarna helt enkelt.

Vårat eget verktyg Daisymator är istället konstruerat för att underlätta för utvecklarna. Inte för att göra deras kreativa arbete utan automatisera saker som exempelvis minimering av filstorlekar och antalet filer i en leverans.

Vi vill att du som kund ska känna att du betalar för vår kreativitet, inte för att vi ska utföra monotona arbetsmoment.

I stället för att bli inlåst i ett webbaserat verktyg där du själv behöver ägna tid till att skapa dina egna eller dina kunders banners kan vi hjälpa dig att ta fram specialanpassade bannerlösningar som sparar dig både tid och pengar. Att anpassa en idé till olika format är något vi gör varje dag och gärna hjälper till med. Du kan också alltid fråga oss om råd och om du undrar över något.

Dessutom kan du följa och vara delaktig med synpunkter under hela processen genom vår kundportal Camp Daisy där du enkelt har direktkontakt med projektteamet och kan kommentera på individuella banners. Camp Daisy möjliggör att du som kund hos oss kan:

  • Ha direktkontakt med hela projektteamet.
  • Förhandsgranska och skriva korrektur på alla olika annonsformat.
  • Skicka meddelanden till teamet (med bifogade filer).
  • Godkänna annonser.
  • Ge din kund egen inlogg till förhandsgranskning.
  • Ha överskådlig tillgång till alla aktiva kampanjer.
  • Även se alla arkiverade kampanjer och all historik i dessa.

Så oavsett om det gäller traditionella banners i många format där du har en tight deadline eller vill ha både idéer och hjälp med ett spel kan vi stå till tjänst.

Läs mer om vårt erbjudande för banners.

Ring vår affäransvarige Michael Dabrowski på 073 625 76 16 eller skicka honom ett mail på michael@stickybeat.se så hjälper vi dig.