Möt Maryam. Vårt datanyfikna tillskott!

Vi älskar förflyttningar. Att ta människors medvetanden på resor från A till B. Och grunden för detta är kraften man hittar i mänskliga beteendemönster.

För att verkligen veta hur resan gick behöver man titta på data man kan samla in om den. Då kan man också använda detta för att ställa in kompassen ibland och hissa seglen ännu högre när det behövs. Men alltid med människan i centrum, hennes känslor, behov och önskningar.

Så gissa om vi är glada att vi hittade Maryam, och hon oss.

Maryam Aljaderi är högst ovanlig kombination av konstnär, beteendevetare och analys- och optimeringsspecialist. Vilket passar oss perfekt. För nu kan vi addera ännu mer nyfikenhet kring datat runt våra lösningar, inte göra skapandet datadrivet men göra det ännu mer passionerat.

“Jag kan älska kraften som vi arbetar med, en kärlek till att verkligen förflytta folk. Folk pratar om det här hela tiden på kontoret, eller ja, hela dygnet nästan på vårt Slack. Genom att addera ännu mer nyfikenhet kring data om dessa förflyttningar kan vi ta folks medvetanden på ännu längre resor”, säger Maryam när hon hälsar på Karlstadkontoret.

Och sen dyker hon ner i analysdata igen, med ett leende på läpparna. För någonstans därnere finns imorgon.

0