Nya Daisy Display

Sticky Beat har designat och utvecklat digitala annonser, kampanj- och webbsidor sedan 2006. Daisy Display föddes som ett varumärke inom Sticky Beat 2012 för att förtydliga vårt erbjudande inom digitala annonser. Under förra året utökade vi Daisy’s erbjudande med Analys och Optimering, vilket ger oss möjlighet att mäta och utveckla kundernas digitala närvaro med stöd i data och analys. För att kunna ta ett helhetsgrepp för utvecklingen av den digitala kampanjen plockar vi nu även in kampanj- och webbsidor under Daisy-paraplyet. På så sätt sluter vi cirkeln och har ett helhetserbjudande: digitala annonser – webb – analys & optimering.

Vi kan nu följa våra kunder från planeringsstadiet av en kampanj, genom designutförandet, för att sedan utveckla kampanjsidor och digitala annonser, till att slutligen mäta, analysera och optimera erbjudandet. Oavsett om användaren sitter på en mobil enhet eller desktop så har vi många års erfarenhet och expertis inom området och kan hjälpa våra kunder att ta fram den optimala kampanjen.

Digitala annonser – en digital kampanj börjar ofta med en digital annons. Det kan vara en banner, en digital skärm eller en utomhustavla. Vi har stor erfarenhet inom utveckling av dessa format, oavsett teknik eller enhet, så kan vi lösa det allra mesta. Dessutom så har vi genom våra olika egenutvecklade verktyg möjligheten att leverera tekniskt avancerade banners i HTML5 med låg vikt och därmed klara de olika kravspecifikationerna. Läs mer om digitala annonser här.

Kampanj- och landningssida – där annonsens roll är budbärarens, är kampanj- och landningsidan facilitatorn och konverteraren. Där är målet att besökaren så effektivt och lönsamt som möjligt ska konverteras från besökare till kund. Vi har byggt kampanj- och webbsidor sedan 2006 åt många stora och små varumärken. Läs mer om kampanjsidor här.

Analys och Optimering – det behövs analys inför och under kampanjen för att säkerställa att design och utformning är optimal, så att man möter och guidar besökaren på ett sätt att de konverteringsmålen uppnås, som är satta för kampanjen. Vår analys- och optimeringsspecialist hjälper våra kunder till lyckade kampanjer och att nå sina mål. Läs mer om A&O här.

Vill du veta mer om det vi gör och hur vi kan hjälpa er? Klicka här för kontaktuppgifter.

0